האם נטורופתיה זה הטיפול היעיל לצרבת כרונית?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/11/2018 | 20:25 | מאת: אביתר

לפני כחצי שנה התחילו לי צרבות ללא כאבים בקיבה, לאחר מספר בדיקות נמצא חיידק פילורי והתחלתי טיפול מונע, יש לציין שלאחר הטיפול הצרבת עברה לחלוטין אבל חזרה זמן יחסית קצר אחר כך... עשיתי שוב את בדיקת הנשיפה ולא נמצא חיידק... היום אני סובל מצרבות על בסיס יומי כמעט כל הזמן ומתחיל להתייאש מזה, האם הטיפול הנטורפתי זה המזור לפתרון הבעיה ?

שלום אביתר, ניתן לברר באמצעות תישאול והתזונה היומית שלך מה הגורמים לצרבת ולטפל בהתאם באמצעות תזונה ואם יש צורך בתוספי תזונה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה