האם יש טיפול נטרופטי לפטרייה בכף הרגל?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/11/2018 | 12:41 | מאת: איריס בדולח

שלום רב בעלי מזה שבועיים עם פטריה בכף הרגל.קיבל משחת אגיסטן למריחה לשבועיים שלושה ללא שיפור רב.מתלונן על צריבה יובש גירוי אי נוחות וכאב בעת הליכה.מתלונן גם על יובש בפה,מרירות בלשון,וחום בבטן האם יש קשר? האם מומלץ גם טיפול נטרופתי? האם מומלץ שימוש בסבון עץ התה שיש לנו בבית? האם מדובר בפטריה שאפשר לטפל בה מבחינה טבעית? בברכה איריס בדולח

הטיפול בפטריה עיקשת כולל שינוי תזונתי, הורדת סוכרים ודברי מתיקה בעיקר. תכשירים טבעיים- מי כסף, שמן ארומתי- עץ התה. במידת הצורך ניתן גם טיפול פנימי

מנהלי פורום נטורופתיה