סיבי פסיוליום יותר טובים מבנפייבר?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

30/10/2018 | 19:18 | מאת: מיכל

שלום למצב של עצירות כרונית עקב נטילת נוגד חומצה באופן קבוע לרילפוקס. האם הוספת סיבים עם הרבה מים יהיה יותר יעיל בנפייבר או פסיליום?(אני לא מגיעה למכסת הסיבים היומית ולא אוכלת ירקות) תודה

שלום מיכל, היעילות של בנפייבר או פסיליום היא אינדיבידיאולית, את צריכה לנסות ולראות מה עוזר לך יותר. בכל אופן כדאי לטפל בריפלוקס בגישה תזונתית ולבדוק את הנטילה של סותר החומצה, הרבה אנשים נוטלים אותו הרבה שנים ברצף מתוך הרגל ויש לשקול שימוש מחדש במקביל לתפריט תזונתי מתאים.

מנהלי פורום נטורופתיה