ציפרלקס ומולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

29/10/2018 | 12:45 | מאת: דניאל

שלום, רציתי לברר האם יש מניעה מלקיחת ציפרלקס (בשעות הערב) עם מולטי ויטמין בשעות הבוקר? האם יש בעיה ספציפית באינטרקציה עם סולגאר EARTH SOUCE או VM2000? כמו כן איזה תוסף יכול לסייע בהפרעות זיכרון שלא יתנגש עם הציפרלקס?

שלום דניאל, אין מניעה מנטילה של מולטי ויטמין במקביל לציפרלקס גם לא עם אלה שציינת. אני לא ממליצה על תוסף לזיכרון אלא איתור הגורמים לבעית הזיכרון - מחסורים תזונתייים, עומס של עבודה, לימודים, החיים.. (: בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה