אבץ מהו הסוג שגורם לכמה שפחות עצירות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

27/10/2018 | 20:09 | מאת: מיכל

שלום אשמח לברר:איזה סוג אבץ גורם לכמה שפחות עצירות? ואם אני לוקחת באופן קבוע אנזימי עיכול 3 פעמים בשבוע פעמיים היום באותם.3 ימים זה אמור לגרום למעי עצל לאורך זמן?תודה

שלום מיכל, אבץ אינו אמור לגרום לעצירות, אם הוא גורם לך לעצירות, ממליצה להחליף סוג/חברה. אכן לא מומלץ ליטול אינזימים לתקופה ממושכת. כדאי לטפל בשורש ובמקור הבעיה, במידה ויש מחסור באינזימים, יש להתייחס לכך בתזונה ובהרגלי האכילה. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה