כולין ואינזיטול כמה מומלץ לקחת?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

26/10/2018 | 23:37 | מאת: יעל

שלום, יש לי תוסף של כולין בנפרד ואינזיטול בנפרד. אני אוכלת מעט מאוד ביצים ובשר ואת המזונות שמקבלים מהם כולין... ורציתי לקחת למטרה של שיפור זיכרון, ריכוז ועייפות.(ניסיתי כבר כל תוסף אפשרי אחר ולוקחת גם פוספולופידין סרין). איזה מינון טיפולי הוא מומלץ במקרה של כולין? ואיזה במקרה של אינזיטול? תודה רבה

שלום יעל, בעיות ריכוז, זיכרון ועייפות יכולות לנבוע מכל מני סיבות ולא בהכרח ממחסור של כולין ואינוזיטול. וגם אם לא אוכלים ביצים זה לא אומר שחסר כולין. יש לבדוק את התפריט היומי שלך ואורח החיים שלך ולערוך בירור מה הסיבה לתסמינים מהם את סובלת. המינון של כולין או אינוזיטול ניתן באופן אינדיבידואלי. יש כמוסות של 250 מ"ג של כל אחד מהם פחות או יותר. בהצלחה ורק בריאות! יש לשלול את כל הגורמים

מנהלי פורום נטורופתיה