תחושת אי נוחות בעין במצמוץ מה מומלץ מבחינה טבעית?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

05/10/2018 | 20:12 | מאת: רוני

שלום רב לבן שלי מאתמול אח"צ יש תחושת רגישות בעינים מתלונן על דקירה וגם כאב בעת מצמוץ בעין.אין נפיחות [אשתי עשתה לו קומפרס קר עם תה קמומיל האם מומלץ וכמה פעמים ביום וכמה זמן או שמומלץ טיפול עם תה רגיל?? במיגדה ומדובר בדלקת שעורה מה עוד מומלץ? הבן שלי בן 10.

שלום רוני, אם מדובר בשעורה אפשר בהחלט לעשות קומפרסים עם חליטת קמומיל חמימים ולא קרים.. במידה וזו אינה שעורה והתסמינים לא חולפים, אז כדאי לגשת לבירור. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה