רודיולה והריון.

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/09/2018 | 14:21 | מאת: MG

שלום הומלץ לי ביעוץ נטורופתיה לקחת רודיולה. נאמר לי שאם אני מתכננת הריון אז להפסיק . שאלתי היא האם הרודיולה לא פוגעת בניסיון כניסה להריון או בכל דבר אחר בגוף שקשור להריון?

שלום לך, רדויולה לא תפגע בניסיון כניסה להריון, אבל אינה מומלצת בהריון. ולוקח לזה הרבה זמן עד שהיא משפיעה והופכת להיות יעילה וגם זה לא תמיד..כך שאם מדובר ברקע של דיכאון, אז אולי כדאי לקחת כבר משהו אחר שיהיה יעיל ויתאים גם להריון. כדאי לפנות לייעוץ בהתאם. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה