Htp-5 שאלה מינון מומלץ

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/09/2018 | 08:24 | מאת: דנה

שלום, רכשתי לאחרונה 5-htp, לשם שיפור הקשב והריכוז, והעלאת ההרגשה הטובה בכללי. כרגע לוקחת כדור 1 של 100 מג בערב, כפי שכתוב בהוראות שימוש, על האריזה של התוסף. לא חשה בשינוי המיוחל.. כבר 4 ערבים שלוקחת קפסולה בערב. האם לוקח זמן לחוש את השפעה (ואם כן כמה זמן זה לוקח? שבועות? חודשים?) והאם יכול להיות שהמינון לא מספיק? כמה מ"ג מותר לקחת. כי קראתי שיכול להיות סינדרום סרטונין, אם לוקחים מעל מה שמותר. אציין שאני בגובה 160 משקל 53. אשמצ לדעת כמה מג מותר לי. תודה.

שלום דנה, ההשפעה של התוסף לוקחת זמן לפחות בין 4-6 שבועות.. 4 ימים הם בהחלט לא אינדיקציה. המינון הוא אינדיבדואלי ו ותלוי במטרת השימוש, ציינת הרגשה כללית,אבל לא ברור מה זה אומר. בדר"כ הוא ניתן במצבים של חרדה ודיכאון.. לכן לא ניתן להמליץ כמה את צריכה מבלי להכיר אותך ואת התמונה הקלינית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה