אומגה 3 האם יש תחליף ללא לימון או תפוז לנוזלי

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

15/09/2018 | 20:35 | מאת: יעל

שלום, בהמשך לשאלתי,יש לי רפלוקס חומצי חמור ובקע סרעפתי. אני לוקחת אומגה 3 נוזלי(לא יכולה לבלוע לא נוזלי) הבעיה שהם מכילים תוספת טעם תפוז או לימון שמאוד מחמירה לי את הריפלוקס. האם ניתן במקום פעם ביום כפית פעם בשבוע כמות שתהיה 5 כפיות? כפית מכילה 659 epa ו 450 dha האם כמוסות אומגה 3 ניתן לחתוך עם סיכה ולשתות את הנוזל? והאם אתה מכירים אומגה 3 נוזלי ללא לימון או תפוז?תודה,מראש

כדאי לבדוק בחברת GRAMSE יש להם נוזלים, צריך לבדוק אם ללא לימון/תפוז

מנהלי פורום נטורופתיה