דלקות עינים חוזרות ונשנות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

25/08/2018 | 23:22 | מאת: אליה

שלום, נטלתי כחודשיים טאורין כמוסה אחת ליום על רקע דלקות עינים כרוניות התקפיות של לפחות אחת לשבוע במשך יותר משנה על רקע לא ברור, יתכן אלרגיה. התוצאה היא שהן הופחתו באופן משמעותי. שאלתי: 1. האם יתכן שהטאורין עזר? 2. מה זה יכול אם כן להעיד על מקור הבעיה? 3. האם כדאי אם כן להמשיך ולצרוך טאורין באופן קבוע, או להסתפק בשיפור שהושג ולהאמין שהוא יתבסס? תודה

שלום אליה, ייתכן ןהטאורין עזר, לא ניתן לדעת וייתכונו גם גורמים נוספים שהשפיעו וגרמו להטבה. לא ניתן להזיק מכך על מקור הבעיה, אם מדובר בדלקת אלרגית תיתכן גם אפשרות שבתקופה האחרונה - בחודשיים שנטלת את התוסף היתה גם פחות חשיפה לגורם האלרגני. בכל מקרה לא כדאי לקחת אותו באופן קבוע, תשקלי אולי לעשות הפסקה ולראות מה מצבך. בהצלחה והרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה