צרבת כתוצאה מחיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/08/2018 | 11:52 | מאת: אוהד

3 חודשים שאני סובל מצרבת כרונית, לאחרונה עשיתי תבחין נשיפה ונמצא החייזק, התחלתי טיפול משולש ופרוביוטיקה של 14 יום וכרגע אני ביום השביעי, עדיין אני מרגיש את הצרבות, האם זה תהליך ארוך עד שיתחיל "ריפוי" ? האם יש להתחיל במקביל תהליך תזונתי מותאם ?

שלום אוהד, השינוי התזונתי הוא מאוד משמעותי ובעל חשיבות גדולה, בוודאי שצריך במקביל. לעיתים הטיפול המשולש אינו יעיל כך שזה לא בהכרח עניין של זמן. תזונה וצמחי מרפא עם פרוביוטיקה בהחלט בעלי אפקט תראפויטי. עם התזונה לא צריך לחכות, תתחיל כבר במקביל. בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה