מגנזיום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

11/08/2018 | 16:11 | מאת: שני

שלום, כמה מגנזיום צריך לקחת ליום ולא כתוסף אלה ממזון, כדי שלא יחסר בגוף? האם בננה אחת או שתיים מספיקים? ומה עוד אפשר? ולו רק שלא אגלה שיש מחסור במגנזיום

שלום שני, לא ציינת מה הסיבה שאת חושבת שיש לך מחסור במגנזיום, אין סיבה שיהיה מחסור אלא אם כן מדובר בפתולוגיה מסויימת. לא ציינת גיל או סיבה. לא ניתן למדוד כמות בצןרה כללית. צריך לבחון את התפריט היומי שלך, אין סיבה שיהיה מחסור אלא אם כן יש סיבה או פתולוגיה מסויימת או תזונה מאוד מאוד לקויה. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה