לחץ דם בדרגה ראשונה בוירדי הריאה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

04/08/2018 | 10:00 | מאת: שושנה

שלום לכם; לפני שנתיים הובחנתי באי ספיקה קלה של הלב ,הרופא קבע שזה בסדר אין צורך בטיפול האבחנה השניה לחץ דם בורידי הריאה שאלתי יש טיפול נטרופתי ללחץ דם בורידי הריאה?תודה.לכם

שלום שושנה, הטיפול הנטורופתי הוא טיפול הוליסטי, הוא יטפל בכל הגורמים ולא באופן ספציפי ללחץ דם בורידי הריאה. כלומר, יש לאבחן לפי כל התמונה הקלינית ולהתאים לך את הטיפול הכולל תזונה, צמחי מרפא, תוספי תזונה לפי הצורך, שינוי הרגלים .. הרבה בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה