מגניום האם בדיקות הדם לא משפקות?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

18/07/2018 | 11:56 | מאת: רינת

שלום, נתקלתי באתר של אקוסופ שיש לו אני מניחה אינטרס כלכלי בכך שמגנזיום בבדיקות גם לא משקף את התמונה האמיתית בתאים ושלרוב הישראלים חסר מגנזיום. האם זה נכון ומדוייק? ואם כן, מהו המינון שניתן לקחת לאורך זמן מבלי סכנה של עודף? תודה רבה

שלום רינת, אכן בדיקת דם של מגנזיום משקפת את רמת המגנזיום בדם ולא בתאים ולכן היא מוגבלת. (בלי קשר לאקוסאפ ) (: לא מומלץ לקחת בכל מקרה לאורך זמן, מינון יינתן בהתאמה לתקופה מסויימת בהתאם לאבחנה ולצורך. בהצלחה ורק בריאות! מעין

מנהלי פורום נטורופתיה