שיח אברהם מינון לאקנה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/07/2018 | 16:29 | מאת: יעל

שלום קניתי מיצוי שיח אברהם וכתוב על האריזה לקחת בין 10-40 טיפות. כמה טיפות עלי לקחת בשביל מרפא אקנה? תודה

שלום יעל, שיח אברהם אינו מרפא אקנה..את מתכוונת אולי לתופעת לוואי של אקנה כתוצאה מחסור איזון הורמונלי.. בכל אופן, יש לברר מה הסיבה לאקנה, ייתכנו סיבות נוספות רבות חוץ מחוסר איזון הורמונלי כמו תזונה לקויה, מזון שומני, מטוגן, לחץ ומתח .. וגם אם מדובר בחוסר איזון הורמונלי אני ממליצה על שילוב של פורמולת צמחי מרפא המורכבת מכמה צמחים וכמובן, בהתאמה אישית. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה