חרדה וטנטון - יש פתרון במקום טיפול תרופתי?

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/06/2018 | 12:30 | מאת: דוד

שלום, שנה וחצי סובל מחרדה, אי שקט ורגישות גבוהה של מע' עצבים סמפטית - ניסיתי כמה תרופות שלא השיגו שיפור משמעותי עם מחיר של תופעות לוואי. לפני 5 חוד' - החל טינטון צורמני, חזק ומטריד. שאלותיי: 1. האם ייתכן והיפריקום (רמוטיב) היה הטריגר להופעת הטנטון (הוא החל לאחר שבוע שני של טיפול בתרופה)? 2. לאחר ניסיונות תרפותיים שלא הועילו מלבד תופעות לוואי, חיפשתי פתרונות טבעיים. נתקלתי באפשרויות רבות ויקרות: גאבה, L-טריפטופן, 5-htp וגם ב-CBD (קנאביס עשיר ב-cbd) - אך אין לי כסף לנסות כמה תוספים - במיוחד ששמעתי שחלקם אינם עוברים מחסום דם-מוח. איך אדע מה כדאי לקחת? אשמח לעזרתך, דוד

שלום דוד, לא ידוע על הקשר בין הרמוטיב וטינטון, גם סביר להניח שלא בשימוש בשבוע שני.. אבל אין לדעת.. לגבי שאלתך השניה, אתה צודק זה אכן מאוד מבלבל, אבל אני מציעה לך לפנות לטיפול ולבדוק מה הכי יכול להתאים לך בפרט אחרי שימוש בתרופות שלא הועילו, צריך להבין מה הסיבה שלא הועילו, תופעות לוואי וכ'ו.. מוזמן לשלוח לי מייל בפרטי. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה