סאם אי כיצד ניתן להפסיק לקחת

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/06/2018 | 19:39 | מאת: יעל

שלום, ניסיתי לקחת סאם אי במינון 1000 מ"ג לדיכאון. אני לקוחת כבר 3 חודשים במינון הזה ולא רואה שיפור. החלטתי לנסות לעבור לרמוטיב. רציתי בבקשה לברר: כיצד לעשות את המעבר? האם צריך להוריד מינון בסאם אי בהדרגה, ואם כן, כיצד? תודה מראש

שלום יעל, כדאי להוריד בהדרגה אתה ה - SAM-E לחצי מהכמות ( 500 מ"ג) לגבי הרמוטיב כדאי עבור רק אם מדובר בדיכאון קל - בינוני (לא יודעת מה האבחנה שלך) אם מדובר ביותר מכך לא בטוח שהרמוטיב יהיה אפקטיבי. כדאי לקבל אבחנה מקצועית (פסיכיאטר/ית \) לפני תחילת השימוש. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה