מחלות אוטואימוניות וצמחי מרפא

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

19/05/2018 | 19:50 | מאת: מיכל

שלום,: האם ג'נגר יעיל לטיפול במחלות אוטואימוניות? אילו תבלינים וצמחי מרפא טובים למחלות אלו שירגיעו את מערכת החיסון?

שלום מיכל, תלוי באיזה מחלה אוטואימונית מדובר, לכל מחלה ולכל מטופל התאמה אינדיבידואלית של צמחים.

22/05/2018 | 07:23 | מאת: מיכל

מדובר על מחלת ליכןפילנוס האם תוכלי לפרט בקצרה כמה ירקות או פירות שאפשר לאכול כי הבנתי שהרבה דברים אסורים אשר או ממריצים את מערכת החיסון או יוצרים דלקתיות ואני מבולבלת. לא נותר לי הרבה אפשרויות אכילה תודה

היי מיכל, אין מזונות שאפשר להמליץ באופן כללי, כדאי לראות את כל התמונה- בדיקות דם שלך, מה מצב הנגעים, אם יש תסמינים אחרים נוספים.. ולפי כל התמונה אפשר יהיה להציע תפריט מתאים וצמחי מרפא לפי הצורך. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה