עצבנות יתר וחרדות שמלוות בתחושות פיזיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

16/05/2018 | 16:47 | מאת: רינת

שלום לכם וחג שבועות שמח. אני כותבת לכם מכיוון שהפסיקו לי תרופה לנפש אתמול שעשתה לי תופעות לוואי איומות עד כדי התעלפות. היום אני חשה דפיקות לב עצבנות בלי סוף רבה עם כל העולם זה כנראה תופעה של התרופה שהפסקתי בנוסף במשך שבועיים לא ישנתי כמעט בלילה הרופא החליט להפסיק לי את הכדור אני לא מטופלת פסיכיאטרית אלא אצל רופא משפחה אני בת 51 מאז שלקחתי עד שהפסקתי את התרופה וגם היום כנראה שזה עוד התופעות אני סובלת מדפיקות לב מואצות חרדה כאבים בכפות הרגליים ובחילות. עשיתי בדיקות וקיבלתי את התוצאות בדיקות כלליות והכל בסדר הרופא הציע לי להפסיק את התרופה ולא לתת לי שום תרופה אחרת הוא אמר שהתופעה תעבור אשמח לטיפ איך בעזרת נטורופתיה אפשר להרגיע את התופעות הנפשיות והפיזיות האלה ואת החוסר שינה כי אני יודעת שיהיה לי עוד בעיות שינה עד שזה יעבור אני ממש מודה לכם מקרב לב ומאחלת לכם חג שבועות שמח לכל צוות וחברי הפורום

שלום רינת, אפשר לקבל תמיכה באמצעות צמחי מרפא ותוספי תזונה, יש פורמולות מדף להפרעות שינה כמו "נרבן" או "רילקסין" כמו כן, אפשר להכין פורמולת צמחים בהתאמה אישית ותוספים. לא ציינת מה לאיזו מטרה נטלת את התרופה ואיזו תרופה. כמובן, יש להתייחס גם לתזונה - ולהוריד מזונות שעלולים להגביר חרדה כמו קופאין, סוכרים ועוד.. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה