אנזים סרפפטאז להעלמת מיומה ברחם

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

28/03/2018 | 12:06 | מאת: אודליה

שלום, אני בת 37 + 2 וסובלת בארבע שנים האחרונות ממיומה ברחם המונעת ממני להיקלט להריון. במהלך השנים האחרונות ניסיתי כל מיני שיטות טיפול טבעיות, אך לצערי שום דבר לא עזר. נתקלתי באיזשהו מאמר מאתר של "טופהיל" על אנזים שנקרא סרפפטאז המסוגל להקטין גידולים ולהעלים מיומות! אני מאוד מאוד התלהבתי ומיד הזמנתי יחד עם יוד וסלניום כפי שהומלץ באתר. אבל מהרגע שקיבלתי את המשלוח נכנסו בי חששות שאולי זה לא הטיפול הנכון, ואין מספיק מידע על האנזים הזה. קבעתי תור לנטורופתית והיא לא הכירה את האנזים המדובר. החלטתי לא לקחת אבל אין לי מנוח ממחשבות שאולי זה הפתרון שלי, כי שמעתי הצלחות. האם אתם מכירים את הסרפפטאז (נקרא גם סראנזים 250)? האם יכול לעזור לי להעלים את המיומה וסוף סוף להיקלט להריון המיוחל? אשמח לקבל תגובתך. תודה!

שלום אודליה, אני לא מכירה את התוסף ולכן אין לי ניסיון בשימוש בו. לטיפול במיומה מומלצת תזונה מתאימה, פורמולת צמחי מרפא, דיקור סיני רפלקוסולוגיה, עיסוי רחם ועוד.. כמובן, הבנה של הסיבה למיומה.. זה הטיפול שאני מכירה ויכולה להציע. בהצלחה ורק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה