מזון/תזונה/כאבים/תוספי תזונה

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

22/03/2018 | 22:44 | מאת: אבנר

שלום ברצוני לדעת האם ג'לטין טוב לכאבי מפרקים(בירכיים/גב תחתון וכ'...) נשירת שיער. האם אבקת ג'לטין טהור שקונים בסופר/חניות מתמחות באפייה זה בסדר או לא. האם זה מסוכן.האים ג'לטין בצריכה יום יומית על בסיס קבוע יכול לפגוע באיברים פנימיים. איזה סוג ג'לטין הכי מומלץ(דגים/בקר/צמחי).האם ג'לטין ניספג טוב בגוף. האם כדי לעשות הפסקה לאחר שלוקחים תקופה מסויימת(חודש רצוף לדוגמא). האם מומלץ לשלב וויטמין סי ביחד לספיגה טובה יותר בגוף. האם אבקת קולגן יותר מומולצת ואיזה מקור מומלץ יותר(דגים/בקר/צמחי). בתודה מראש אבנר.

מתנצל, אין לי ניסיון עם ג'לטין לצורך טיפולי. ישנם דברים יותר מוכרים בעלי אפקט כמו MSM' גלוקוזמין, כורכום

מנהלי פורום נטורופתיה