כיצד ניתן לחזק את בלוטת האדרינל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

09/03/2018 | 00:04 | מאת: נועה

שלום וברכה, בכללי אני טיפוס מאוד לחוץ.ב8 חודשים האחרונים איני מרגישה טוב ויש חשד לקרוהן מה שגורם לי להיות לחוצה ברמות לא רגילות ברוב שעות היום עד כדי נשימה כבידה וכאבים בחזה.... הייתי אצל מאבחנת הקוראת בגלגל העין בכף היד ובלשון ואחד הדברים שהיא אמרה לי זה שהיתשתי עם הלחץ את בלוטת האדרינל.רציתי לשאול איך ניתן לחזק אותה בדרך טיבעית.שמעתי שתה מחליטת נענע מחזק ומרגיע אותה,האם זה נכון? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה, נועה.

"מותשת" זה כתוצאה מלחץ וסטרס. תוספים התומכים בהורדת הלחץ כמו רודיולה, מגנזיום, B- קומפלקס יכולים להועיל. בהצלחה

מנהלי פורום נטורופתיה