ועוד שאלה בקשר ללחם שיפון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/01/2005 | 09:11 | מאת: סיגל

ומה בנוגע ללחם שיפון קל אשר מכיל שמרים וללא סוכר? האם אפשר לאכול אותו לאחר 7 חודשים של תזונה לקנדידה? סיגל

לקריאה נוספת והעמקה
11/01/2005 | 13:22 | מאת: מעין זעירא

הי סיגל, גם את הלחם הזה את יכולה לאכול, אע"פ שאני לא ממליצה על לחם קל... ולא תמצאי המלצות כאלה מהנטורופתיה , קל הוא -קל קלוריות והנטרופתיה לא מדברת בשפה הקלורית... החשיבות של הלחם היא מה הוא מכיל, הסיבים התזונתיים הערך של הויטמינים והמינרלים ולא כמה קלוריות יש בו... תשובות על כך תוכלי למצוא בפורום תזונה קלינית.. בהצלחה! רק בריאות!

מנהל פורום נטורופתיה