קפה או קקאו

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

24/02/2018 | 17:05 | מאת: סופי

שלום רב, לאחרונה מעודדים שתיית קפה ועליו נאמר שהוא בריא, האם אפשר לומר זאת באותה מידה גם על שתייה מאבקת קקאו(אבקת קקאו טהורה אורגנית) כמה רצוי לשתות מאבקת הקקאו במשך היום תודה סופי

סופי, קקאו שמגיע בצורת קקאו נא טהור ואורגני נחשב לסופרפוד והוא בהחלט בעל יתרונות רבים: הוא עשיר בנוגדי חימצון, מינרלים כמו מגנזיום,ברזל, מגביר זרימת דם, משפר מצב רוח.. אפשר לאכול בערך 2 כפיות של אבקת קקאו ביום. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה