פרזיטים בדם אשר לא מרפים למרות טיפולים חוזרים ונשנים ותרפות טבעיות

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

10/01/2018 | 06:43 | מאת: רוני

שלום, אמא שלי סובלת חודשים ארוכים אם לא שנים מפרזיטים בדם. אנחנו אוכלים מאוד בריא במשפחה ובנוסף היא עשתה כבר כל כך הרבה טיפולים(ברפואה אלטרנטיבית)לשוא. בין אם יש קשר או לא, זו תקופת דיכאון עבורה עם מספר בעיות בריאות. הייתי שמחה לדעת מדוע הפרזיטים כל כך חזקים ולא מרפים, ומה אפשר עוד לעשות?

לעיתים בגלל מערכת חיסונית חלשה, לעיתים בגלל מחסור בחיידקים חיוביים. הסטרס גם הוא לא עוזר... דרוש טיפול הכולל תזונה מתאימה וצמחי מרפא חזקים

10/01/2018 | 15:41 | מאת: רוני

היא עשתה טיפול של hydropiroxide שעזר במידת מה אך ההשפעה הנפשית והפיזית היו איומים. בלית ברירה היא שוקלת לחזור לזה עכשיו. היא גם עשתה טיפול עם שמנים (אורגנו, ציפורן ועוד כמה), אך פתחה אלרגיה אליהם. קראתי קצת ושמעתי על חימר בנטוניט ופחם פעיל. האם אלו דברים חזקים בעלי כוח לא רק למנוע אלא להרוג ולנקות? האם יש משהו אחר כזה?

כתבתי לך כבר דעתי-מה צריך וניתן לעשות בצורה מקצועית דרך מטפל. אם תמשיכו בניסיונות כאלו של " קראתי ושמעתי..." המצב יכול להחמיר מניסיון של מטופלים! תעשו את הצעד הנכון, תגיעו למטפל עם ניסיון בתחום, תשקיעו קצת יותר-זו הבריאות שלכם! ולמרות שאין 100% הצלחה תמיד, ואחוזי ההצלחה שלכם עדיין יהיו הרבה יותר גבוהים. בריאות ובשורות טובות

מנהלי פורום נטורופתיה