טיפולים טבעיים באף סתום

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/10/2017 | 16:51 | מאת: הילה

שלום. אני מנסה דרכים טבעיות לטיפול באף סתום. - האם יש הגבלה למספר הפעמים שאפשר להריח שמן מנטה/אקליפטוס במים חמים? - הרחת השמן לעיתים קרובות יכולה להזיק לריריות האף? - יש עוד אפשרויות טבעיות לפתיחת אף סתום? תודה

שלום הילה, אפשר להכין באופן עצמאי מי מלח לשטיפה של האף. כוס מים עם כפית מלח ועם טפטפת כמו טיפות אף לכל נחיר בנפרד, כך לאט לאט הכל יוצא החוצה.. יש גם תכשיר שנקרא נטיפוט - ממליצה מאוד למי שסובל מהתקררויות חוזרות ומסינוסיטיס. בהחלט ניתן גם להשתמש בשמנים אתריים, שציינת. רק בריאות!

16/10/2017 | 04:52 | מאת: הילה

תודה על תגובתך. ארומת המנטה של השמנים יכולה להזיק לריריות האף אם מריחים אותם מקרוב?

היי הילה, ההרחה לא מזיקה לריריות האף. רק בריאות!

מנהלי פורום נטורופתיה