קרם קוקוס

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

08/10/2017 | 11:03 | מאת: פנינה

שלום רב רוצה להכין מתכון שמכיל קרם קוקוס אני יודעת שיש לו הרבה קלוריות מעל 20% , ראשית רציתי לדעת אם יש לו חסרונות אחרים, ושנית אם יש תחליף שדומה במרקם אבל עדיף על פניו? ומכיוון שאיני מכירה את המוצר הזה מה דעתך עליו האם יכול להזיק לבריאות? ואיזה קרם קוקוס את ממליצה להשתמש? תודה מראש לתשובה

שלום פנינה, אכן קרם קוקוס מכיל הרבה קלוריות ושומן, השאלה היא איזה מתכון את רוצה להכין.. יש כל מני תחליפים, השאלה אם עדיין חשוב לך שיישאר הטעם של הקוקוס .. יש קרם קוקוס טוב של חברת "ג'אמוקה". בהצלחה !

מנהלי פורום נטורופתיה