חוסר B12 וחומצה פולית

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

21/08/2001 | 12:19 | מאת: גלית

שלום, מזה מס' שנים שאני צמחונית וכתוצאה מכך אני סובלת מחוסר בויטמין B12 וחומצה פולית. לאחרונה אני מרגישה עייפות וחולשה שמפריעה לי לתפקד ביום יום חשבתי שזה נובע שוב מחוסר ויטמנים אלו אך לאחר בדיקות התברר שהכל תקין.( ה- B12 היה קצת נמוך אבל עדין בתווך) האם מומלץ ליטול B12 בלבד או שיש ויטמנים אחרים שמומלצים שבין היתר מכילים גם B12 וגם חומצה פולית? והיכן אני יכולה לקרוא על ההשפעות של חוסרים אלו? באיזה אתר? תודה רבה גלית

22/08/2001 | 10:20 | מאת: ד"ר יהודית לריה

לגלית, אין לך בעיה ליטול B12 במציצה מתחת ללשון והיות ואת צמחונית, זה רצוי בהחלט. כל טוב.

מנהלי פורום נטורופתיה