חריקת שיניים מתוך שינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

31/10/2006 | 19:34 | מאת: מורי

בני בן ה-4 חורק שיניים מתוך שינה, זה נמשך כל הלילה, זה פשוט נורא. האם זה פוגע בשיניים שלו? כרגע אלו שיני חלב, מה קורה כשיהיו לו שיניים קבועות? האם יש דרך טיפול? תודה, מורי

03/11/2006 | 23:23 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

מורי שלום חריקת שיניים אצל ילדים (בשיני חלב) די נפוץ ולא נידרש טיפול. לגבי שיניים קבועות במידה ויש סימפטומים, אחד האפשרויות הן סד לילה בהצלחה גיין

03/11/2006 | 23:23 | מאת: ד"ר ג'יין רונן

מורי שלום חריקת שיניים אצל ילדים (בשיני חלב) די נפוץ ולא נידרש טיפול. לגבי שיניים קבועות במידה ויש סימפטומים, אחד האפשרויות הן סד לילה בהצלחה גיין

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים