סירוב לטפול שיניים אצל ילדה כבת חמש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

11/09/2016 | 23:01 | מאת: ערן

שלום רב, יש לי ילדה כבת חמש עם חור אחד גדול בשן הטוחנת. הילדה מסרבת לשתף פעולה בטיפול וכנראה שהפתרון היחידי הוא סדציה או הרדמה מלאה. אני מעדיף שלא לפנות לאופמיות אלו בגלל שן אחת בודדת. האם יש לכן הצעה אחרת? המלצה על רופא/ת שיניים לילדים ששייכת לכללית באיזור חיפה והקריות? האם ניתן לעשות טיפול בסדציה במידה והחלטנו שכן באיזור חיפה? תודה על תשובתכן....

15/09/2016 | 10:24 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, חשוב לפנות לרופא שיניים מומחה לילדים על מנת לבחון את דרך הטיפול המתאימה לבתכם, לגבי מומחים בקופה יש לברר אצלם מי מומחה והיכן מקבל. רשימת המומחים מופיעה באתר של האיגוד לרפואת שיניים לילדים . בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים