חריקת שיניים תינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/02/2016 | 12:13 | מאת: מיטל

שלום רב, בתי בת שנה ושלושה חודשים, צמחו לה 12 שיניים עד כה, בזמן האוכל היא חורקת את שיניה בצורה חזקה, הרעש נוראי ועוד יותר נורא לחשוב על הנזק שנעשה לשיניים. היא איננה חורקת שיניים בזמן השינה או בעת דיבור, אך ורק בזמן האוכל. האם קיים טיפול כלשהו בגיל זה? האם אני צריכה לדאוג? תודה מראש, מיטל

01/03/2016 | 11:39 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום רב, בלי קשר לנושא שאת מעלה,זה הזמן לגשת לבדיקה ראשונה אצל רופא שיניים מומחה לילדים. לא צפוי טיפול או התערבות , זו תקופה שבה צומחות שיניים ויש הסתגלות והתאמה של הסגר. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים