פצע בפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

15/02/2016 | 18:40 | מאת: הדס

שלום רב. לביתי בת שנה ושמונה, כל בערך שבועים שלושה מופיע פצע על הלשון בצד.. בצבע לבן וצורה לא אחידה. לא נראה לי אפטה אבל אני לא יודעת. הילדה סובלת במשך שבוע לא אוכלת ובוכה. זה ממש סיוט. גם שהוא עובר עדין יש סימן על הלשון. הרופא אמר נראה כמו דלקת של רירית הפה אין מה לעשות ולא מדאיג. אבת הילדה סובלת. האם זה באמת לא מדאיג ואין תרופה?

לא ברור לי מה זה הפצע הזה?? אני ממליצה בדיקה ואיבחון אצל רופא שיניים מומחה לילדים לפי האבחנה ניתן יהיה לתת לך הסבר נכון וטיפול לילדה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים