שאלה לגבי עקירה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/07/2015 | 16:13 | מאת: עדי

ילדה בת 7.5 צילום מראה שיש דלקת מתחת לשן מס 27 . אותה שן עברה טיפול שורש לפני שנתיים. קבלה מרשם מוקסיפן פורטה לשבוע ימים בשביל הדלקת. הרופאה ממליצה לעקור. האם הכרחי לעקור? יש פיתרון אחר?

לא יתכן שמדובר בשן 27 , כי בילדה בגיל זה השן הזו עדין לא בוקעת אני מניחה שמדובר בשן טוחנת חלבית כל שהיא, קשה לי לחוות דעה בלי לראות צילום אבל לפעמים יש מקרים שגם טיפול שורש לא מועיל ויש צורך לעקור שן חלבית , אם את לא סגורה על זה קחי את הצילום לחוות דעת נוספת אצל מומחה לילדים , בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים