חבלה באיזור הפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/07/2015 | 10:39 | מאת: רימה

שלום רב בני נפל אתמול וקיבל מכה באזור שיניים הקדמיות. היה קצת דם באיזור החניכיים למעלה. נבדק על ידי רופא הילדים שהתרשם ששיניים לא ניידות. למחרת ראיתי שהתנפחה לה שפה העליונה ויש קושי באכילה דברים קשים. אפשר לטפל קצת פרטים על טיפול באיזור הפה ( יש חתכים גם בתוך הפה). האם צריך בכל מקרה לגשת לרופא שיניים לבדיקה ובמידה וכן מתי? בעוד חודש יש לנו בדיקה שגרתית אצל רופא שיניים ילדים . תודה

בכל מקרה של חבלה בשיניים מומלת לגשת לרופא שיניים לילדים לבדיקה וצילום בהקדם , בכל מקרה צריך לשמור על היגיינה מקומית כלכלה קרה ורכה ולשיכוך כאב לפי הצורך

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים