טיפולי שיניים לבן 3 מה עדיף.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/12/2014 | 08:17 | מאת: איילה

לילד שלי בן 3 יש חורים בשיניים והוא מועמד לטיפול תחת הרדמה מלאה של כשעתיים וחצי ( 10 חורים ו2 כתרים) רק שאני מאוד חוששת מהרדמה עצמה . הילד לא משתף פעולה בכלל ובבית חולים שהטיפול הוא במימון לא יתעסקו איתו יותר מדי. למרות זאת פנינו לרופא פרטי מומחה ילדים שהציע לחלק את הטיפול ל 3 פעמים עם סדציה קלה וגז צחוק.( כמובן שהמחיר בהתאם) השאלה היא: מה עושים והאם קיים סיכון גבוה להרדמה כל כך ארוכה? ומה עדיף לילד עצמו ? תודה לתשובה המהירה?

30/12/2014 | 09:12 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום איילה, בשתי השיטות יש סיכונים (גם בסדציה) ולכל שיטה יש יתרונות וחסרונות, אני מציעה לבקש הסבר מרופא השיניים מומחה לילדים שבדק את בנך להסביר לך את כל השיקולים לכאן ולכאן בהתאם לממצאי הבדיקה לגבי היקף וסוג הטיפולים, התנהגות הילד ועוד.. לא יהיה אחראי מצידי לחוות דיעה מבלי להכיר לעומק את המקרה. בהצלחה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים