ילד בן שלוש עם שיניים רקובות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

13/11/2014 | 10:09 | מאת: הודיה

שלום בני בן השלוש כבר מגיל קטן עם שיניים קידמיות רקובות ממש אכולות אין ציפוי וזה מתחיל להישבר נשאר לו ממש שיניים קטנות וצהובות קבעתי תור לרופא שיניים רציתי לדעת איזה טיפולים אפשריים כדי שיהיה לי קצת יידע לפני שאגיע לשם אם זה משנה לפי מה שקראתי הוא עבר ניתוח בגיל שנה באשך עם הרדמה מלאה ולקח סטרואידים ומשחות תודה רבה

15/11/2014 | 23:20 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, לפי התיאור שלך השיניים מאד פגועות וסתימה פשוטה לא תספיק ,כך שהטיפול יכול להיות כתר או כתר + סוג של טיפול שורש או אף עקירה, תלוי בממצאים (עומק והיקף הנזק ). בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים