בקיעת שיני בינה - באיזה גיל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

10/11/2014 | 12:57 | מאת: הדס

בני בן 14 ן11 חודשים מתלונן על כאב שלפי התאור נשמע כמו בקיעה של שן בינה האם ייתכן בגיל כה צעיר? האם הכאבים מצביעים על צמיחה לא נכונה שמחייבת ניתוח או שגם בצמיחה רגילה צפויים כאבים (אני כבר לא זוכרת- אצלי כולן צמחו תקין :)) תודה מראש

11/11/2014 | 18:21 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום הדס, שיני בינה (שן מספר 8 מהאמצע בוקעת בגיל 18-21 שנים) שן מספר 7 בוקעת בגיל 11-13 שנים, ייתכן שמדובר בבקיעה מאוחרת של שן זו. בכל מקרה כדאי להיבדק (לפחות אחת לחצי שנה) בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים