שן מתנדנדת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

07/08/2014 | 21:21 | מאת: רינת

היום בבוקר הבן שלי בן 6 פתח את הפקק של משחת השיניים עם השיניים שלו ואח"כ התלונן שכואב לו. מקודם ניסה לאכול תפוח והתחיל לבכות ואמר כואבת לי השן מהבוקר. נגעתי בה והיא מתנדנדת.... וכואבת לו. מדובר על אחת מהשיניים הקידמיות האמצעית למטה האם זה חבלה בשן כתוצאה מהפתיחה או שצרוף מקרים שהשן רק החלה להתנדנד והמקרה פשוט החמיר את הנידנוד. האם יש משהו מיוחד שכדאי לי לשים לב אליו? מה דעתכם?

10/08/2014 | 10:43 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, אם מדובר בשן חלבית שטרם נשרה זה הגיל המתאים והלחץ שהפעיל רק זרז את הניידות. בכל מקרה כל ילד או מבוגר צריכים להיות במעקב רופא שינים אחת לחצי שנה. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים