כתבמים לבנים בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

22/07/2014 | 22:58 | מאת: חן

שלום רב אני בחודש שמיני ובשבועות האחרונים שמתי לב לכתמים לבנים שהופיעו לי על השיניים.... האם קשור להריון? לחוסר סידן (שחסר לי בדם)? איך ניתן לעצור את ההתפשטות? ממה נובע? ואיך ניתן לתקן? תודה רבה

23/07/2014 | 10:42 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום חן, שינויים בשן שכבר בקעה ונמצאת בחלל הפה נובעים מסיבות מקומיות ולא ממחסור סידן בדם. כדי לאבחן עלייך לגשת לבדיקה ותשאול מקיף. בבדיקה יבחנו את מיקום, כמות , היקף ומאפייני הכתמים יתשאלו אותך לגבי הרגלי תזונה (לדוג' תדירות משקאות תוססים או חומציים) הרגלי ההיגיינה וכמו כן האם הסובלת מהקאות בהריון לפי האבחנה , תקבלי הדרכה לגבי ההמשך. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים