חריקת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

23/02/2010 | 22:30 | מאת: מאיה

בני בן ה3.5 חורק את שיניו בלילה. מה הסיבה לכך? ממה שקראתי ייתכן שזה נובע מכעס או מתח, חשוב לציין שאני ואביו של הילד גרושים כבר כשנה וחצי. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה

חריקת שיניים אצל ילדים הינה דבר די שכיח, גם אצל ילדים שהוריהם אינה גרושים לכן אני לא בטוחה שיש קשר בין הדברים , בילדים קטנים מאד ברוב המקרים אין צורך לבצע דבר השחיקה תעלם כמו שבאה עם הזמן, גשו לרופא שיניים לילדים שהילד יהיה במעקב ואם יהיה צורך יוכל להתערב

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים