טיפול בשיניים רקובות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

07/04/2019 | 15:28 | מאת: גלית

שלום.אצל אחותי בת ה- 14 יש שיניים קבועות מאוד רקובות , שן 26 ושן 46. היא מאוד פוחדת להגיע לרופא שיניים ולטפל בשיניים ופוחדת מעקירה. השיניים לא טופלו בזמן ונהרסו לגמרי בגלל עששת.ההורים חשבו שזה שיני חלב שיתחלפו אבל כשהגענו לרופא הוא אמר שזה שיניים קבועות,והציע עקירה. רופא אחר הסכים לעשות טיפול שורש.האם כדאי לנסות לעשות טיפול שורש בשיניים אלו או לעשות עקירה ? תודה על תשובתך.

יש לקבל חוות דעת מרופא שיניים מומחה בטיפולי שורש לגבי האפשרות והנחיצות לשמןר על השיניים. בכל מקרה כנראה שיש עוד שיניים עם נגעים קטנים יותר. יש צורך בתכנית כוללת ולבצע אותה. במקרים שלפחד קיצוני ישנה אפשרות לבצע את הטיפולים או חלקם תחת הרדמה כלליתהרדמ

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים