טיפול שיניים בגיל 6 מה עושים?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

26/11/2018 | 18:13 | מאת: מיכל

שלום רב, לבתי בת ה6 יש 7 חורים שאחת מהם זה שורש ניסינו לטפל במרפאה עם גז צחוק אך ללא הצלחה. לא נותנת לטפל בה. הלכנו לשניידר אמרו הרדמה מלאה ושאנחנו צריכים לשלם על זה. איזה עוד אפשרויות יש לנו כדי לטפל? תודה.

מאחר והחלט שהילדה לא יכולה לשתף פעולה לטיפול רגיל היא זקוקה לעזרה . רופא שיניים מומחה לילדים יכול לפעמים להצליח בעזרת גז צחוק או/ו. בסדציה (טשטוש) שגם הוא טיפול תרופתי אך יידרשו מספר טיפולים לבצעו וכנראה גם תשלום.

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים