בני בן 4 נראה נראה שיש לו חורים בשינים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

03/03/2018 | 20:28 | מאת: אורית

דאגתי העיקרית הילד עבר סגירת דוקטוס כשהיה פג כל הרדמה שהיא או פרוצדורה מדאיגה אותי מה האפשרויות

דבר ראשון עליך להביא את בנך לבדיקה אצל רופא שיניים מומחה ברפואת שיניים לילדים. קודם כל להכרת המצב ולהכנת תכנית. בגיל הזה ניתן לפעמים לטפל או לפחות לעכב את התפתו=חות המצב וכן לקבל הדרכה לשמירה על בריאות הפה והשיניים

אם נראה שיש לו חורים בשיניים חשוב לגשת למומחה ברפואת שיניים לילדים ולתכנן טיפול בהקדם. מתחת לגיל חמש ישנן אפשרויות רבות ותמיכה ממשרד הבריאות

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים