שאלות שאשמח שתענה לי אליהם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

20/08/2017 | 17:40 | מאת: רומי כהן

יש לי שתי שאלות שאשמח שתענה לי אליהם : 1. יש לי שן טוחנת שנפלה בזמן שאכלתי פיצה היא לא נפלה כל השן רק חתיכות ממנה וראיתי שנשאר לי שן שדומה לניב במקום של הטוחנת זה בסדר???? היא תצמח?? ( זאת השן הראשונה הטוחנת שנפלה לי ) 2. יש לי שן טוחנת שהיא נשברה קצת וזה לא כאב ובכלל לא הרגשתי מתי שהיא נשברה אבל אחרי כמה זמן היא ממש התחילה לכאוב לי וראיתי שמאחורי השן יש אדום אני לא יודעת מה זה אומר אבל אני ממש מפחדת לעשות עקירה או טיפול חשוב לי לציין שאני לא כל כך אוהבת ממתקים ואני מצחצחת ביום ובליל מה לעשות??? ( אני בת 11 וחצי ואני ממש ממש מפחדת שהוא יגיד לי לעקור את השן או טיפול שורש )

השן תצמח, קרוב לודאי, האדום יכול להיות חניכיים אבל.... את בת 11 וחצי. תבקשי מההורים שיקחו אותך לרופא שיניים מומחה לילדים, הם מומחים גם לבני נוער. תוכלי לשאול את כל השאלות ולקבל תשובות מדויקות ,בלי פחד ובאוירה נעימה. אם יהיה צורך בטיפול , תקבלי הסבר ורוב הסיכויים שזו תהיה חויה לא מפחידה בהצלחה

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים