שיניים שלא צומחות מתחת לשיניי חלב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים לילדים

25/05/2017 | 13:04 | מאת: יוסי

רציתי לדעת מה קורה במידה והילד בן 12.5 יש לו שיניים חלביות ששוקעות בחניכיים. אחרי צילום פנורמי נראה שאין לו שיניים חדשות שצומחות. האם זה תופעה שכיחה ? האם השיניים החלביות בסופו של דבר יפלו לבד למרות שאין שן חדשה שתדחוף אותה החוצה? האם צריך עקירה? תודה רבה

25/05/2017 | 22:22 | מאת: ד"ר אנדה רוזן-ולטר

שלום, בסופו של דבר גם שיניים חלביות שאין תחתן שן קבועה צפויות לנשור מתישהו זה יכול לקרות עוד שנים בודדות או עוד 10 שנים ויותר, בתלות במצבן ובתנאים בפה. כדי לדעת מה כוון הטיפול, יש לגשת לבדיקה אצל אורתודונט ( מומחה לישור שיניים) אשר מעריך את המקום הדרוש לסידור וסגר תקין של השיניים ומציע לכם את אפשרויות הטיפול , האם לעקור ולסגור את המקום באמצעות יישור שיניים או לשמור את השיניים ככל שניתן ובעתיד לבצע שתלים,, לדוג'

מנהלי פורום רפואת שיניים לילדים