בצקת ברגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/10/2002 | 18:05 | מאת: ליהי

ד"ר אסא שלום עברתי ניתוח דיסקטומיה בידיו הנאמנות והמקצועיות של דר' נחשון רנד מהמרכז הישראלי לניתוחי עמוד שדרה וגב וזאת עקב פריצת דיסק L5 S1 . את ניתוח עברתי בחודש יולי ומאז אני מרגישה נפלא. אלא מה ? בינתיים עדיין אני סובלת מבצקת בכף הרגל עד כדי אי נוחות בהליכה בנעל שטוחה וכן כאב בכף הרגל המקרין במעט על הירך האחורית בזמנו עברתי בדיקת EMG ואני יודעת כי נגרמה לי פגיעה עצבית עקב לחץ הדיסק על שורש העצב: תוצאות הבדיקה הראו: innervated muscles showed milld ongoing reinnervation changes, which may suggest milld subacute radiculopathy. no evidence for any active denervation changes. השאלה שלי היא האם פגיעה מסוג זה היא תמידית? האם יש תרופה כלשהי להאצת ספיגת הנוזלים הבעייתיים אולי טיפול אחר? אודה על תשובתך ליהי

הרי לך הזדמנות לשאול את דר' רנד: http://doctors.nana.co.il/forums/list.php?f=24

מנהל פורום אורתופדיה