ספורט וברכיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/10/2002 | 14:37 | מאת: רוני

אני בת 30, הולכת על הליכון מזה כ- 9 חודשים, יום כן יום לא במשך 40 דקות. סובלת מעודף משקל מסוים (במשך חודשים אלה ירדתי 15 ק"ג וכעת אני שוקלת 75 ק"ג, גובהי 1.63). לעיתים אני חשה כאב בברכיים, בעיקר בדריכה, בעיקר אם אני הולכת עם נעליים עם עקב לא גבוה במיוחד. לעיתים זה לא קשור לנעליים. הכאב אינו מופיע כל הזמן הוא מגיע למשך זמן מסוים (שעות עד ימים ספורים). יש לי תור לאורטופד רק בעוד כחודשיים וחצי. שאלתי היא האם יתכן שאני מזיקה לעצמי בהליכות? מה עלי לעשות עד אז? אני בהחלט רואה את הפסקת ההליכות כצעד קיצוני ולא רצוי, אך פוחדת מנזק. בתודה מראש, רוני.

איני יכול לענות לך תשובה מכוונת לבעייתך שכן איני מכיר אותך ואת ברכך אך כקו מנחה הליכה היא עיסוק מומלץ מאד גם אם יש בעיה בברך .

מנהל פורום אורתופדיה