קרע במיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/09/2002 | 11:01 | מאת: דני

שלום רב. לאחר שבועיים של כאבים חזקים בברך, אובחן ע"י אורתופד קרע במיניסקוס. נקבע לי תור לארתרוסקופיה בעוד שבועיים. מס' ימים לאחר בדיקת הרופא חלה הטבה משמעותית בכאבים. כיצד ייתכן שהכאבים עברו ללא ניתוח? האם כדאי בכל זאת לעבור את הניתוח כדי למנוע את התקף הכאבים הבא? בתודה, דני.

קורה לא אחת שעושים ארתרוסקופיה ומגלים שהאבחנה הטרום ניתוחית היא טעות. יש להבין שחלק חשוב בארתרוסקופיה הוא החלק האיבחוני . כיון שכך יש סבירות מסויימת שמחושיך לא נגרמו על ידי קרע מניסקוס. וכאן המקום להפעיל את השכל הישר כלומר אם ברכך חופשית מכאב הנח לה לנפשה.

מנהל פורום אורתופדיה