נימול בראש והצואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/09/2002 | 20:27 | מאת: רונית

שלום אני בת 48 בריאה בד"כ , מזה כשבוע אני סובלת מתחושת נימול ועיקצוץ בראש מעל המצח ובראש האחורי, דבר זה נורא מדאיג אותי כי התחושה היא פנימית ,(כאילו אני מרגישה את משקל הראש על הגוף) התופעה היא לא רציפה ,אלא הולכת ובאה לקראת הצהריים והערב. ועכשיו זה גם התפשט לי לכוון הצואר. בנוסף, במשך השבועיים האחרונים אני נוטלת כדורי ברזל Slow-Fe160mg 1 ליום (המוגלובין 11.4) באחרונה הייתי נתונה בלחץ נפשי ממושך , בעקבות שינויים בעבודה ,שיפוצים וארועים נוספים. דבר זה מביא אותי לידי חרדות חוסר שינה ומחשבות טורדניות לגבי התופעה, ואף נטלתי כמספר ימים כדורי הרגעה "לוריוון" חשוב לציין שלפני כ 5 שנים סבלתח ממחלת מנייאר וטינטון באוזניים (שוב כתוצאה ממות אימי) וטופלתי בכדורי "מודאל" בכדורי הרגעה ולבסוף נעזרתי בלייזר וברפואה משלימה -והחלמתי ברוך ה'. האם יש קשר לבעיה כרגע? אבקש את תשובת הרופא בהקדם, מה עלי לעשות ולאן לפנות האם יש צורך בבדיקות נוספות??! פניתי לפורום אף אוזן גרון אך הד"ר ייעץ לפנות לאורטופד או נירולוג תודה מראש , רונית

אכן מחושייך הנם "בלתי אורתופדיים" בעליל והכתובת המתאימה ביותר היא נוירולוג וכן גם פסיכיאטר.

30/09/2002 | 13:44 | מאת: רונן

שלום רונית איני רוצה להיות אופטימי סתם ץ אבל גם אני סבלתי מתופעת עיקצוץ ונימול בפנים וזאת כתוצאה מלחצים נפשיים שהייתי שרוי בהם ץלשמחתי בעייה זו חלפה לאחר מספר חודשים בלי טיפול רפואי. אין זה אומר שאין צורך בטיפול רפואי אבל לפעמים הגוף פשוט מאותת לנו שאנו מעמיסים עליוץ מקווה שתחלימי ונסי להיות פחות לחוצה.

30/09/2002 | 16:15 | מאת: רונית

רונן, תודה רבה רבה לך על התיחסותך. טענת שלאחר מס' חודשים זה עבר לך, אם כך מה עשית כדי שזה יעבור? לא היית אצל רופאים? האמת היא שרופאת המשפחה שלי נתנה לי פריזמה , מה שניראה לי קצת מוגזם ,בכל זאת אני לא סובלת משום דיכאון , ובסך הכל עברתי תקופת לחץ שבה יש לציין תיפקדתי פשוט מצוין! אבל עכשיו אחרי הכל התחלתי להרגיש את התחושה המעצבנת הזאת ,וזה די מדאיג. אשמח אם תענה לי תודה מראש רונית

מנהל פורום אורתופדיה